Meny
Kundvagn

Ledbelysning - några referenser

Ledbelysning blir mer och mer vanligt av naturliga skäl då de är energisnåla och helt miljövänliga. Att välja rätt bland alla olika typer av led-armaturer på marknaden är inte alltid det lättaste för att ersätta den belysning ni har idag. Vi hjälper dig att göra rätt val!

Kontakta oss idag så hjälper vi er att hitta rätt ledbelysning för dina behov och ändamål!


Här är några av våra nöjda kunder - allt för att ge dig som kund beslutsunderlag till att byta till led!


Factory LED-belysning
Kund: Factory

Projekt: Byte av 3-fas spotlights till LED.

De gamla armaturerna hade gjort sitt och behövdes bytas ut på grund av ålder. Eftersom ägarna även tröttnat på att behöva byta dyra lampor (metallhalogen) titt som tätt premierades lång livslängd, ett bättre ljus samt en belysning som inte bleker kläderna blev det ett självklart val att installera LED. Att förbrukningen också blir lägre samt att den nya belysningen är miljövänlig är naturligtvis en oerhörd bonus.

ICA Nära LED-belysning

Kund: ICA Nära Veberöd

Projekt: Byte av befintliga lysrör till motsvarande LED i tak, kyl och frys.

Ett smidigt byte av både T5 och T8-lysrör i befintliga armaturerna gör att återbetalningstiden hamnar på ca 2,5 år och besparingen uppgår till ca 350 000 kr under den beräknade livslängden. Med en garanti på fem år garanteras en miljövänlig och ekonomisk belysning med minimalt underhåll och handlaren Michael är oerhört nöjd med det väsentligt bättre ljuset i sin butik.


Fitness24Seven LED-belysning


Kund: Fitness24Seven

Projekt: LED-Belysning till nyetableringar


Som en av de ledande gymkedjorna i Sverige och anläggningar i Norge, Finland och Polen är Fitness24Seven ett expansivt bolag och Ledkoncept har fått förtroendet att ta fram en passande produktserie för belysningen till kommande nyetableringar. Med miljö, livslängd och stora ekonomiska besparingar som utgångsläge blev LED-belysning och Ledkoncept det självklara valet.

Ledbelysning Fitness24SevenFitness24Seven ledbelysningFitness24Seven spinning ledbelysning från Ledkoncept

Castellum LED-belysning Briggen


Kund: Fastighets AB Briggen i Lund

Projekt: Byte från kvicksilverlampor till ett miljövänligt och energisnålt alternativ

"När vi skulle byta ut vår ytterbelysning från kvicksilverlampor till våra fastigheter sökte vi efter en energisnål ljuskälla med bra ljus till ett rimligt pris med lång garantitid. Valet föll på Gröna Kolven från Ledkoncept då den ger ett behagligt ljus, är väldigt energisnål och helt giftfri. Med 5 års garanti var det ingen tvekan och vi har idag installerat Gröna Kolven utanför ett par av våra fastigheter och är oerhört nöjda med vårt val."


UMAB Fastigheter LED-belysning

Kund: Ulf Malmgren Aktiebolag

Projekt: Ny belysning till verkstadslokal samt kontorsutrymme

När UMAB letade efter belysning till sina nyrenoverade lokaler blev vi kontaktade för att ta fram lämpliga armaturer. Till slut blev det en energisnål armatur med utbytbara LED-lysrör till verkstadsdelen och en LED-panel med behagligt ljus i undertaket till kontorsdelen. Resultatet blev så bra så att lysrörsarmaturerna även installeras i bolagets lokal där vaktmästarna har sin utrustning.


Kund: Brf. Hanaholm 789

Projekt: Utbyte av 35 kvicksilverlampor på innergård till LED-lampor: Gröna Kolven 20W

Ny utebelysning - energibesparing


Fyll i formuläret nedan om du vill bli kontaktad för att se vad ett byte till LED-belysning innebär för dig!