Meny
Kundvagn

Lantbruk

Modern, effektiv och energisnål belysning till lantbruk, ladugård och stall är naturligtvis av största vikt precis som överallt annars.

Genom våra leverantörer kan vi erbjuda ledbelysning till lantbruk såsom till maskinhall, ladugård och stall utefter de krav som ställs då det moderna lantbruket idag drivs professionellt och effektivt vilket kräver en välplanerad och genomtänkt belysning av högsta kvalitet som håller länge.

Gäller det djurstallar krävs det att din belysning håller korrekt färgtemperatur för att snabbt kunna se att foder är friskt och fräscht samt att djuren mår bäst möjligt.

Att driva ett lantbruk idag är lika krävande som vilket annat företag som helst och ekonomi och omkostnader naturligtvis spelar en stor roll för resultatet. Därför erbjuder vi professionella lösningar där vi ljusberäknar gällande fastighet för att ta fram den absolut bästa lösningen för just dina förutsättningar för att nå ett optimalt ljus och hålla kostnaderna nere för installation och löpande energiförbrukning.

Vi arbetar med alla typer av armaturer gällande IP-klassning, märkning (T, D, F) för en säker installation.

Tillsammans med Wasa Kredit kan vi även lägga upp förslag med hyra, delbetalning eller leasing - allt för att anpassa oss efter dig!

Besök vår avdelning för belysning till lantbruk genom att klicka här